Paardekooper Store Nieuwegein

Bij de Paardekooper Store Nieuwegein presenteren wij een compleet aanbod verpakkingen, disposables en verbruiksartikelen voor iedere (web)winkel, groothandel, horecagelegenheid en delicatessenwinkel. Het Grafimedia Centre kan vrijwel elk product voorzien van jouw logo en/of huisstijl.

Bezoekers ervaren het gemak van een one-stop-shop en vinden gemakkelijk de juiste producten, dankzij de overzichtelijke indeling. De medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van het juiste verpakkingsassortiment, neutraal of naambedrukt. Via sfeeropstellingen, afgestemd op de actuele thema’s en seizoenen bieden wij bezoekers verrassende verpakkingsinspiratie.

De Paardekooper Store Nieuwegein is strategisch gelegen op het bedrijventerrein Liesbosch / Laagraven. Vanuit deze verpakkingswinkel bedienen wij bedrijven in Midden Nederland (onder andere Utrecht, Woerden, Houten, IJsselstein en Vianen) en Oost Nederland.


Johan van Straten

Regiomanager

Verpakkingsspecialist aan het woord

“Bij ons speelt de gunfactor een belangrijke rol. Klanten waarderen onze oprechte interesse en onze kundigheid. Dit wekt vertrouwen en daarom krijgen we van klanten vaak carte blanche om met een nieuwe, bedrukte lijn verpakkingen of disposables aan de slag te gaan. Vooral goed luisteren vinden wij belangrijk, zodat wij de wensen en behoeften van onze klanten kunnen achterhalen. Vervolgens gaan wij op zoek naar de perfecte verpakkingsoplossing. Hierin gaan we heel ver. Het is fijn om te zien dat klanten ons zien als dé verpakkingsspecialist en het vertrouwen hebben.”

Workshops op deze locatie

Schrijf je direct in voor één van onze inpakworkshops. Inschrijven is mogelijk tot één week voor de workshop.

Prijs is € 30,- per persoon. Bij vijf of meer deelnemers uit één bedrijf geldt een prijs van € 25,- pp. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Paardekooper behoudt zich het recht de workshop te annuleren, wanneer er minder dan tien personen deelnemen. Indien mogelijk stellen wij een nieuwe datum voor. Uiteraard informeren we je over eventuele wijzigingen.

.

Er staan momenteel geen workshops in de planning.

Contactgegevens

Ravenswade 2
3439 LD Nieuwegein
Tel: +31 30 288 81 08
Fax: +31 30 280 26 20
Email: nieuwegein@paardekooper.nl

WhatsApp logo030 - 288 8108

Openingstijden

Maandag 8:00 -17:00 uur
Dinsdag 8:00 -17:00 uur
Woensdag 8:00 -17:00 uur
Donderdag 8:00 -17:00 uur
Vrijdag 8:00 -17:00 uur