Kies of zoek je store

Amsterdam Duivendrecht
Amsterdam Food Center
Barendrecht
Beverwijk
Breda
Den Haag
Nieuwegein
Rotterdam

Op zoek naar inspiratie?

Kom langs in één van onze acht Paardekooper Stores. Hier presenteren wij een uitgebreide collectie verpakkingen en disposables, afgestemd op de actuele trends, thema’s en seizoenen. Zien, voelen én ervaren. Een bezoek aan de Paardekooper Store is meer dan de moeite waard.

De verpakkingswinkels zijn overzichtelijk ingedeeld in de markten, food, luxe, hygiëne, kantoor en industrie. Hierdoor vind je altijd snel de gewenste producten, die je bovendien direct mee kunt nemen. Handig, wanneer je snel iets nodig hebt.
Ook voor een persoonlijk advies ben je van harte welkom in de Paardekooper Store. Onze verpakkingsadviseurs hebben gemiddeld meer dan twintig jaar ervaring. Het antwoord op jouw vraag hebben zij zo gevonden.

One-stop-shopping

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Dat begrijpen wij bij Paardekooper maar al te goed. Daarom hebben we onze Stores ingericht als efficiënte one-stop-shop.

Naast verpakkingen en disposables vind je in de Paardekooper Store een breed scala aan verbruiksartikelen, zoals kantoorbenodigdheden, schoonmaakmiddelen en decoratiemateriaal. Daarnaast regel je in de winkel eenvoudig jouw naambedrukte verpakkingen.
Eén stop, één vertrouwd aanspreekpunt en alles wat je nodig hebt, snel gevonden. Dat is shoppen bij de Paardekooper Store.

Naambedrukte verpakkingen en disposables

In de Paardekooper Store kun je terecht voor al jouw naambedrukte verpakkingen en disposables.

Vrijwel elk product dat wij in de Store presenteren kunnen wij voorzien van jouw logo en/of huisstijl. Dit doen wij in ons geavanceerde Grafimedia Centre. Hier werken creatieve, ervaren ontwerpers met kennis van materialen en druktechnieken. Elk verpakkingsmateriaal stelt immers andere eisen aan de bedrukking. Met Paardekooper komt jouw huisstijl altijd goed uit de verf.

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe verpakking, afgestemd op jouw specifieke product? Kijk dan eens op www.wrappidup.nl.

Acties

Profiteer van onze unieke ‘acties’

Elke drie weken verschijnt onze folder, onze verrassende actiefolder boordevol scherpe aanbiedingen. Bekijk onze actuele acties in de digitale folder en kom langs in de Paardekooper Store bij jou in de buurt. Of shop jouw voordelige verpakkingen en disposables direct via de webshop.

Bekijk de actiefolder