Ontdek de wereld van Paardekooper

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Paardekooper biedt een grote diversiteit aan functies. Van administratieve krachten tot kantinemedewerkers, van adviseurs tot inkopers, van marketeers tot verkopers. Waar de één zich voornamelijk richt op de juiste inkoopprijs en kwaliteit, richt de ander zich op een aantrekkelijk verpakkingsdesign. En weer iemand anders zorgt ervoor, dat wij ons werk kunnen doen, dankzij een up-to-date computersysteem. Al deze individuele specialismen samen, maken ons bedrijf.

Stores

Onze Stores zijn voor veel klanten het fysieke gezicht van Paardekooper. Onze Store medewerkers zijn verkopers én verpakkingsadviseurs. Dagelijks helpen zij klanten bij het kiezen van het juiste verpakkingsassortiment. Zij brengen offertes uit, hebben zicht op voorraden en zorgen voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel. De focus in de Stores ligt op samenwerken. Samenwerken met de klant, op zoek naar de beste verpakking. Samenwerken met collega’s, zodat de winkel altijd tip top in orde is en de klant verzekerd is van een uitstekende service.

E-commerce

Van de webshop en de corporate website tot social media. Wij werken continu aan onze online zichtbaarheid. Onze online marketeers zorgen dagelijks voor de juiste content voor de webshop, e-mailnieuwsbrieven en Social Media campagnes. Daarnaast weten zij alle digitale marketingkanalen te managen, te verbeteren en uit te bouwen. Het e-commerce landschap is voortdurend in beweging en vraagt om een lange termijn strategie. Direct reageren, maar ook vooruitkijken dus!

Logistiek

Dagelijks verwerken wij ruim 1.000 inkomende en uitgaande pallets. Per dag rijden gemiddeld 20 vrachtwagens rond, om alle klantbestellingen en de voorraad voor de negen Stores uit te leveren. Dit betekent per jaar ruim 500.000 pickregels. Wij staan bekend om onze uitstekende logistieke prestaties en hoge leveringsbetrouwbaarheid. Daarbij streven wij tevens naar een maximale beladingsgraad van onze vrachtwagens. Van het verzamelen en inboeken van orders en het verwerken van de binnenkomende voorraad tot strategisch plannen. Van heftruckchauffeur en orderpicker tot planner. Samen houden zij de zaak in beweging!