Ideeënfabriek

Van elk idee, globaal of concreet, maken de verpakkingsexperts bij Paardekooper een nieuw verpakkingsproduct. Daarom wordt WrappIDup ook wel de ‘ideeënfabriek’ genoemd. WrappIDup biedt verschillende producten en diensten om het hele proces, van idee tot creatie, te ondersteunen. Van een inpakworkshop en trendsessie tot een persoonlijk moodboard en realistische Visuals. Ideeën worden werkelijkheid met WrappIDup.

Een compleet overzicht van onze producten en diensten staat op www.wrappidup.nl. Ontdek het zelf en ‘stap binnen’ in onze ideeënfabriek.

 

Inpakworkshops

Met onze WrappIDup inpakworkshops leer je efficiënt, snel én vooral mooi inpakken. Tijdens de workshop demonstreren wij diverse inpaktechnieken en inspirerende tips en tricks. Je verrast klanten met een originele cadeauverpakking. Het geven én krijgen van cadeaus wordt met onze inpakworkshops nog leuker.
Daarnaast besteden wij aandacht aan een uniforme inpaktechniek en een eigen signatuur, als onderdeel van merkherkenning. Duidelijke richtlijnen voor het inpakken van cadeaus resulteert bovendien in sneller inpakken. Zeker in de drukke perioden zijn winkeliers én klanten hierbij gebaat.

Aankomende workshops

Schrijf je direct in voor een van onze inpakworkshops. Inschrijven is mogelijk tot één week voor de workshop.

Prijs is € 30,- per persoon. Bij vijf of meer deelnemers uit één bedrijf geldt een prijs van € 25,- pp. De prijzen zijn exclusief 21% btw.

Paardekooper behoudt zich het recht de workshop te annuleren, wanneer er minder dan tien personen deelnemen. Indien mogelijk stellen wij een nieuwe datum voor. Uiteraard informeren we je over eventuele wijzigingen.

Er staan momenteel geen workshops in de planning.

Inpaktips

Blijf op de hoogte van de actuele inpaktrends en praktische tips. Hier geven wij regelmatig handige feitjes en verrassende inpaktips, waarmee je de klant gegarandeerd verrast.