Logistiek

Bij Paardekooper staat de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen centraal. Wij garanderen een zeer hoge leverbetrouwbaarheid, dankzij onze geavanceerde logistiek. De logistieke afhandeling van orders verzorgen wij in eigen beheer. De vracht is in goede handen bij onze betrokken chauffeurs en bovendien zijn wij erg flexibel.

Oplossingen op maat

Wij bieden klanten oplossingen op maat. Van uitlevering op distributiecentrumniveau tot winkelniveau. Van complete (mixed) pallets tot losse dozen. De mogelijkheden zijn zeer divers. Bij ons geldt bovendien: voor ’s middags vier uur besteld, de volgende dag geleverd.

Voorraad

Klanten kunnen hun goederen ook bij ons op voorraad houden voor een bepaalde periode. Wij hebben diverse distributielocaties door het land. Hierdoor zitten wij altijd dicht bij de klant en kunnen wij snel schakelen..

Duurzaam transport

Wij zetten ons actief in om ons logistieke proces duurzamer te maken, volgens het programma van Lean and Green. De motoren van onze vrachtwagens voldoen aan de Euro 6 norm en wij streven naar een maximale beladingsgraad van onze vrachtwagens.