Drinken

Bij Paardekooper profiteer je van een compleet assortiment herbruikbare en disposable bekers, PET flessen en drinkbenodigdheden, waaronder rietjes, draagtrays en roerstaafjes. De bekers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Voor elk drankje, warm of koud, vind je bij Paardekooper een geschikte beker.

Webshop

Eten

De wijze waarop je gerechten verpakt, presenteert en serveert is bepalend voor smaak en sfeer. Met de juiste verpakking blijven gerechten langer vers en trakteer je gasten op een bijzondere uitstraling. Paardekooper biedt een compleet assortiment (to go) foodverpakkingen en disposables. Naast een grote collectie standaard artikelen bieden wij innovatieve verpakkingsconcepten, die je nergens anders ziet.

Webshop

Geschenk

Een mooie geschenkverpakking leidt tot (nog) meer waardering bij de consument. Daarom vind je bij Paardekooper de allermooiste geschenkverpakkingen. Van cadeaupapier, geschenkdozen en de leukste decoraties tot vulmateriaal, manden en flesverpakkingen. Jij de inhoud, wij de verpakking. Samen zorgen we voor een onvergetelijke verrassing.

Webshop

Draagtassen

Van hemddraagtasjes en luxe cadeautasjes tot een eigentijds assortiment herbruikbare tassen, verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Van vilten tassen en nettasjes in diverse, hippe kleuren tot ecrukleurige canvas tassen. Voor het ‘grotere werk’ bieden wij stevige draagtassen, gemaakt van jute of het oersterke juco, en opvallende PP woven shoppers van ons trendy I’M a CONCEPT.

Webshop

Industrie

Paardekooper levert een compleet assortiment industriële (verzend)verpakkingen. Dozen, tape, omsnoeringsmateriaal, folie, vulmateriaal, pallets en toebehoren, verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Voor elk industrieel product bieden wij de juiste verpakkingsoplossing.

Webshop

Hygiëne

Paardekooper biedt alles voor een schone, gezonde en veilige werkomgeving. Of dit nu gaat om een schone kantoorplek, keuken, toiletruimte of winkel. Hygiëne is nodig, altijd en overal. Voor elke toepassing leveren wij het juiste product: Van afvalzakken en handzeep tot keukenreiniger en HACCP artikelen.

Webshop

Kantoor

Kantoorartikelen, zoals schrijfwaren, enveloppen, labels, papierwaren, nietmachines, perforators en snijapparaten, bestel je eenvoudig bij Paardekooper. Van overzichtelijk opbergen of archiveren tot het veilig vernietigen van documenten. Bij ons vind je de meest praktische benodigdheden voor op kantoor.

Webshop

Winkel

Paardekooper levert een gevarieerd assortiment presentatie- en verbruiksartikelen voor in de winkel. Van opvallend display– en etalagemateriaal en sfeervolle decoraties tot praktische kassabenodigdheden en allerhande winkelbenodigdheden.

Webshop

Verzendverpakkingen

Paardekooper is gespecialiseerd in verzendverpakkingen, voor zowel food als non food producten. Onder het kwaliteitslabel SendProof Packaging leveren wij een compleet assortiment verzendverpakkingen, zoals brievenbusdozen, verzendkokers, verzendzakken en isolatieverpakkingen. Goed verpakt betekent minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dat is de zekerheid van SendProof Packaging. Paardekooper is business partner van Thuiswinkel.org.

Webshop